1 ЮНИ – Международен ден на детето: Концерт – тържество


Учениците от Начален курс в НУМТИ „Добрин Петков“ отбелязаха Международния ден на детето с концерт-тържество на 1 юни 2012г. в Аулата на училището. Програмата включ-ваше рецитация на стихотворе-ния от учениците от ІV клас и концерт на ученици от Начален курс, носители на награди от национални и международни конкурси — Николай Маринов (от класа по пиано на Светлана Косева), Александра Тотева (от класа по ударни инструменти на Пенчо Пенчев; клавирен съпровод Антоанета Генова), Крикор Карагьозов (от класа по пиано на Снежана Спилкова), Миро Колдамов (от класа по цигулка на Радостина Иванова; клавирен съпровод Йорданка Танева), Ния Найденова (от класа по пиано на Светлана Косева), Ева-Фей Мак Гонегал (от класа по цигулка на Анелия Сталева; клавирен съпро-вод Александър Колев), Ангел Ангелов и Мария Касабова (от класа по пиано на Елена Тасева).

Музикалните изпълнения завършиха с участието на Детския хор на НУМТИ „Добрин Петков“ с диригент Екатерина Георгиева, клавирен съпровод Злателина Коларова.

Водещ на тържеството бе класният ръководител на ІV клас Елена Янкова, която след края на музикално-поетичната програма връчи на своите ученици Свидетелствата за завършена начална степен на основно образование. Бележници за успешно завършване на учебната година раздадоха на своите ученици и класните ръководители на ІІ клас Марияна Неделчева и на ІІІ клас Златка Петкова.

Advertisements

Коментари са забранени.