Откриване на учебната 2012 / 2013 година


На 17 септември 2012г. НУМТИ „Добрин Петков“ отново отвори врати и посрещна с „Добре дошли“ и пожелание за здраве и високи творчески завоевания през новата 2012-2013 учебна година ученици, преподаватели, родители и гости.

„Скъпи първокласници, скъпи деца от предучилищния клас, добре дошли в това прекрасно училище, на което много скоро ще усетите уникалната и неповторима атмосфера. Атмосфера на творчество, духовност, знание и истинско приятелство“ — каза в обръщението си към най-малките ученици водещият на програмата г-жа Андреана Паунова. 

Новата 2012-2013 учебна година бе открита от директора на училището г-жа Нели Попова – Коева и с тържество, в което взеха участие учениците от пети клас Даниела Паскалева и Михаил Ташев и първокласниците Габриела Влаева, Красимир Джамбов и Ивиана Бързакова. Поздрав с поезията на Ивайло Балабанов отправи към всички пом.-директорът и преподавател по български език и литература г-жа Мария Проданова.

За да сподели емоцията на първия учебен ден, на тържеството присъства и г-жа Величка Шопова — депутат от Народното събрание на Република България и член на Парламентарната комисия по културата, гражданското общество и медиите. 

Advertisements

Коментари са забранени.