Дипломиране на Випуск 2014 година


На 20 юни 2014г. се състоя тържество по случай официалното връчване на дипломи за средно образование и свидетелства за професионална квалификация на зрелостниците от Випуск 2014 година.

Тържеството започна с кратка музикална програма, в която участваха зрелостниците, удостоени с наградата „Добрин Петков“ — Петър Димов (от класа по пиано на Светлана Косева)

и Димитър Панайотов (от класа по тромпет на Пенчо Пенчев), 

Официалната церемония започна със слово на директора на училището Нели Попова-Коева към всички зрелостници и техния класен ръководител Йордан Бончев.

Водещ на тържеството бе пом.-директорът на училището д-р Поля Паунова – Тошева.

Първенец на випуск 2014 година — Петър Димов, който бе удостоен и с наградата на Педагогическия съвет на училището (грамота и предметна награда) за отличен успех и активна концертна дейност и който от името на всички зрелостници се обърна с благодарствени слова към ръководството и целия преподавателски колектив на институцията. 

За отличен успех и активна концертна дейност, с награда на Педагогическия съвет (грамота и предметна награда) бяха удостоени още Александра Гаджева,

Неделина Желева

и Рени Щерева.

С ежегодната награда „Саркис Балтаян“ бе удостоен Лютфи Исмаил.

Голяма част от зрелостниците получиха грамоти за активно участие по европейски проекти и за участие и съпричастност в художествено-творческата дейност на училището.

Advertisements

Коментари са забранени.